CPMberegning og vilkår

Sådan beregnet dit forbrug af sidevisninger

CPM står for pris pr 1000 sidevisninger.

Afhængig af hvilken webmedie man vælger, så er der en gennemsnitlig x antal besøgende. Gennem vores avanceret bannersystem kan vi med lethed styr på det antal gange DIT banner bliver vist. Vi tager ikke betaling for sider, hvor dit banner ikke bliver vist. 

Det vil sige, at hvis din annonce bliver vist 40.000 gange på en måned på SkilteBranchen.dk, der har et gennemsnitlig sidevisninger på ca 50.000 sider, så betaler du for en artikelbanner 0,60 øre * 40.000 kr. Hvis du har valgt et artikelbanner til CPM 60, vil din månedspris være kr. 2.400,- + moms.

Du kan også vælge at tegne et årsaftale, hvor der i din månedspris også er inkluderet annoncevisning i nyhedsbrev samt at du kan oploade dit banner som Jpeg billed på den respektive Facebookgruppe, hvis du har yderligere kommentarer til annoncen.

Vilkår

Vi forbeholder os ret til at ændre priser og vilkår løbende, så har du ikke fået et fast tilbud fra os på email, så hold dig løbende orienteret om priser og rabatter her. Mængderabatternes grænser ændres i takt med besøgstallet på siderne.