Fribilletter for anmeldelser

Fribilletter for anmeldelser (specielt for Ferie-Fritidsaktiviteter.dk)

En anden form  for profilering, og som er meget effektiv, er at yde fribilletter, som dem der modtager disse kan med egne ord beskrive dit aktivitetssted. Når du sætter et vist antal fribilletter tilrådighed for Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, så udlodder vi dem både på selve webside, hvor der kommer en beskrivelse af dit aktivitetssted / attraktion, samtidig med at vi også fortæller om det på den tilknyttede Facebook-side vi har for Ferie-Fritidsaktiviteter.dk.

Når der er gået den aftalte tid, vil vi trække lod blandt dem som har ansøgt om fribilletter til pågældende sted. Vi sørger altid for at følge op på at anmeldelser bliver skrevet ligesom du vil få nærmere besked omkring hvormange der har deltaget. Vi kan ikke garantere om anmeldelse bliver god eller dårlig, da det er op til dem som anmelder stedet der afgør dette. Men det er en god måde at opnå ekstra opmærksomhed på ens attraktion, og tillige ekstra goodwill at man sponserer fribilletter, som mange gerne vil have fat i. 

Herudover vil vi selvfølgelig også omtale din attraktion i vores nyhedsbrev og at der køres en konkurrence om fribilletter på webplatformen.

Betingelsen for vinderne af de respektive fribilletkonkurrencer er, at de skal skrive en anmeldelse af attraktionen, og den kan så ses som en kommentar på selve den side din attraktion har på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk. 

Der skal minimum sponsoreres fribilletter til 4 familier á 5 personer (min 20 billetter eller efter aftale)