Skiltebranchen.dk - bannerplacering

Et webmedie i god udvikling med stigende antal besøgende Er der ikke den sammensætning du har behov for så tør ikke med at kontakte os enten via mail eller på 2225 6379

SkilteBranchen.dk er under løbende udvikling og forventes at få et stigende antal besøgende med de ting, som Luba Media har igangsat og som er under udvikling.

Luba-Media er et non-profit firma, hvor indtægterne går til videreudvikling af webmedierne. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at du tegner annoncer på disse medier - ved hjælp af annonceindtægterne har vi også mulighed for løbende selvstændigt at lave forskellige former for artikler mm som kommer branchen til gavn.

SkilteBranchen.dk har i 2014 i gennemsnit haft ca 58.300 sidevisninger månedligt på vores webside og mellem 600-1500 besøg pr måned - alene i december 2014 har der været omkring 1300 besøg på SkilteBranchen.dk. Herudover er der godt 200 brugere tilmeldt vores lukket FBgruppe, hvor det er muligt at diskutere diverse emner som har med skiltebranchen at gøre. En facebookgruppe der benyttes godt både af skiltefolk og leverandører, hvor der nærmest dagligt er gode diskussioner og erfaringsudvekslinger - selv i weekender bruges denne gruppe meget. 

Webportalen SkilteBranchen.dk er designet i et responsiv design, så den tilpasser sig brugerens medievalg om det er PC, tablet eller smartphone. Det samme gælder for SkilteBranchen.dk's jobportal, hvor også nyt om personer i branchen omtales. 

Bannerplaceringsmuligheder

Til højre ser du et screen print af webportalen SkilteBranchen.dk, hvor der er angivet de forskellige placeringsmuligheder. Hvis du vælger at tegne en årsaftale om profilering på SkilteBranchen.dk anbefaler vi at du fremsender såvel en annonce i 300*250 pxl som en i 728*90 pxl. Det skyldes, at vi så vil lade den gå på de forskellige placeringer for at optimere dine budskaber.

Annoncen kan fremsendes i statisk eller som flash efter gældende specifikationer

Vi kan tilbyde disse profileringsmuligheder på SkilteBranchen.dk’s webmedier

Kan købes enkeltvis eller som årsabonnement

BEMÆRK Nogle har ydret ønske om mindre pakkebetaling, hvorfor der bliver en mega, stor og en lille pakke, der kan laves helårsaftale om. Passer dine profileringsbehov ikke lige til det der er i pakkerne eller KLIPPEKORTET, så henvendt dig til os og vi kan se om vi kan finde en løsning der tilgodeser dine profileringsbehov for netop dit firma.

Årsaftale om et årsabonnement koster fra 1500.00 - 3500 kr pr måned ved køb af 12 måneder. En årsaftale omfatter nedennævnte punkter med en annonce, som kan udskiftes maks 6 gange årligt.

BETALING: SPAR 2 måneder ved GULD/SØLV eller Bronchepakkerne ved samlet betaling for et år ad gangen - det vil sige betal for 10 måneder og så 12 måneder profilering.

Leverandører, som ikke pr 15. juli 2015 har tegnet medlemskab af Club SkilteBranchen.dk eller profileringsaftale på SkilteBranchen.dk vil ikke have mulighed for at forblive medlemmer af SkilteBranchen.dk's Facebookgruppe.

Alle priser er ekskl. moms.