Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Profiler dit firma på vores handicapplatforme

På HandicapBarn.dk, HandicapPortal.dk, HandicapForhold.dk og Ferie-Fritidsaktiviteter.dk har du mulighed for at profilere dit firma. Herunder har vi samlet nogle attraktive pakker, som måske ville være noget for dit firma? Hvis du ønser at tegne en kombination af sponsorat og profileringspakke, finder vi en løsning for dig og dit firma.

Husk at du med dit sponsorat og profilering på vores handicapplatforme er med til at støtte HandicapBarn og vores aktiviteter.

Har du spørgsmål til nedenstående, så henvend dig til Søren Malchow omkring sponsorat eller profilering på sponsor@handicapbarn.dk eller på telefon 2225 6379

 

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.