HandicapBarn.dk

Et webmedie i god udvikling med stigende antal besøgende 

HandicapBarn.dk er under løbende udvikling og forventes at få et stigende antal besøgende med de ting, som Luba Media har igangsat og som er under udvikling.

HandicapBarn.dk har i 2014 i gennemsnit haft ca 12.300 sidevisninger månedligt på vores webside. Herudover er der godt 225 brugere tilmeldt vores lukket FBgruppe, hvor det er muligt at diskutere diverse emner som har med børn med specielle behov at gøre. En facebookgruppe der benyttes godt både af forældre og andre som interessere sig for børn med specielle behov. Udover dette har vi omkring 1400 medlemmere i vores netværksgrupper i hele Danmark, og disse grupper forventes at blive kraftigt udvidet jo mere kendskab der bliver til HandicapBarn og vores netværksgrupper.

Webportalen HandicapBarn.dk er ligesom de øvrige webplatforme designet i et responsiv design, så den tilpasser sig brugerens medievalg om det er PC, tablet eller smartphone. 

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Profiler dit firma på vores handicapplatforme

På HandicapBarn.dk, HandicapPortal.dk, HandicapForhold.dk og Ferie-Fritidsaktiviteter.dk har du mulighed for at profilere dit firma. Herunder har vi samlet nogle attraktive pakker, som måske ville være noget for dit firma? Hvis du ønser at tegne en kombination af sponsorat og profileringspakke, finder vi en løsning for dig og dit firma.

Husk at du med dit sponsorat og profilering på vores handicapplatforme er med til at støtte HandicapBarn og vores aktiviteter.

Har du spørgsmål til nedenstående, så henvend dig til Søren Malchow omkring sponsorat eller profilering på sponsor@handicapbarn.dk eller på telefon 2225 6379

 

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.