Bliv medlem af HandicapBarn's vennekreds og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Støt os - private

Som privat person har du også mulighed for at støtte arbejdet med og omkring handicappede - især handicappede børn. 

Vi har forskellige projekter, som du har muligheder for at støtte. Ligeledes har vi oprettet en HandicapBarn's vennekreds, der generelt går ind og støtter arbejdet. Vennekredsen er oprettet primo oktober 2015, og det koster kun 200 kr for at være medlem i et år. Vi kører med introtilbud så hvis du melder dig ind nu for 2016, så får du resten af 2015 med.

     

 

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.