Bliv medlem af HandicapBarn's vennekreds og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Bliv Club HandicapBarn medlem

Som Club HandicapBarn medlem er du med til at støtte de aktiviteter vi har, der bliver gjort omkring handicappede især børn med specielle behov. 

Sådan bliver man medlem

Du kan kontakte HandicapBarn's ledelsessekretariat på telefon 2225 6379 eller du kan sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og adresse. Det årlige kontingent er 200 kr for enkeltpersoner, og 500 kr for familie (2 voksne og 2 børn)

Som medlem af Club HandicapBarn' får du

 • Fire nyhedsbreve om året med sidste nyt om HandicapBarn's arbejde samt aktiviteter
 • Indbydelse til særarrangementer

Club HandicapBarn er en støtteforening, som samler alle med interesse for HandicapBarn's og tilknyttede aktiviteter, hvor vi arbejder med og for mennesker, der har brug for støtte og omsorg. Vi støtter HandicapBarn's projekter økonomisk.

Vi har til formål at

 • Samle interesserede i HandicapBarn's arbejde herunder tidligere og nuværende medarbejdere, tidligere og nuværende elever og andre, der værdsætter HandicapBarn's mål
 • Øge kendskabet i omverdenen til HandicapBarn's arbejde
 • Tage initiativ til og gennemføre projekter til gavn for HandicapBarn og andre tilknyttede platforme - især Ferie-Fritidsaktiviteter.dk
 • Holde kulturelle arrangementer for foreningens medlemmer

Vi vil støtte HandicapBarn gennem en lang række konkrete projekter, bl.a.:

 • Indsamling til projekt socialrådgiver
 • Donering af beløb til aktiviteter i lokale netværksgrupper. HandicapBarn er bredt funderet i det danske. I hver kommune har vi etableret netværksgrupper for såvel forældre med handicappede børn og forældre til anbragte børn. Årsagen til at HandicapBarn også har etableret netværksgrupper for sidstnænvte forældregrupper skyldes, at en del børn med handicap enten bliver frivilligt anbragt, da det for nogle forældre er et stort pres at stå med et barn med handicap. I andre tilfælde skyldes det at offentlige myndigheder ikke mener at forældrene kan klare forældreevnen at stå med et handicappede barn.
 • Donering af beløb til projekt udbygning af Ferie-Fritidsaktiviteter.dk. Du kan læse mere om de enkelte projekter her.

 Medlemsfordele:

 • Bliver orienteret om udviklingen og aktiviteter på HandicapBarn via nyhedsbreve via email
 • Bliver inviteret til særarrangementer, som HandicapBarn arrangerer for medlemmer af Club HandicapBarn.

Kontaktinfo

HandicapBarn
Ledelsessekretariatet
Flensborglandevej 16, Rørkær
6270 Tønder
TLf 2225 6379
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.