Bliv sponsor og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Støt os - virksomheder

Gør en forskel - støt som virksomhed op om handicappede

Du kan hjælpe handicappede børn i Danmark, og samtidig vise, at din virksomhed tager et social ansvar, hvor du støtter HandicapBarn eller øvrige aktiviteter indenfor handicapaktiviteter & -forhold i Danmark.

Som virksomhed har du flere mulighed for at bakke op med din støtte:

Din virksomhed kan give en virksomhedsgave, som er et engangsbeløb

Din virksomhed kan blive Partner med et skræddersyet samarbejde samt

Din virksomhed kan blive Virksomhedsven med et fast årligt sponsorat. Vi har opdelt det i 3 forskellige størrelser.

Kombiner med profilering på HandicapBarn.dk, Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, HandicapPortal.dk og HandicapForhold.dk

Vi har også mulighed for at tilbyde forskellige profileringsmuligheder enten som selvstændig eller hvor vi sammensætter lige den sponsoratpakke du ønsker dig, hvor der indgår profileringsmuligheder. Forhør nærmere hos Luba Media på 2225 6379 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Når du tegner et sponsorat med HandicapBarn, så vil du også have mulighed for at bruge HandicapBarn's Støttelogo

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.