Bliv sponsor og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Familiepartner Handicapområdet

Som familiespartner får din virksomhed et partnerskab, der synliggør og styrker virksomhedens arbejde med samfundsansvar indenfor handicapområdet.

Familiepartnerskabet aktiverer din virksomheds arbejde med samfundsansvar ved aktivt at arbejde med et indsatsområde, der matcher din virksomheds profil. Du vælger selv et projekt inden for temaerne: 

Vi leverer historier og billeder, som du kan benytte i virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Herudover får du rådgivning om, hvordan partnerskabet kan skabe værdi for din virksomhed f.eks. i forhold til medarbejderengagement.

Ved at støtte med min. 100.000 kr. årligt er din virksomhed, som familiepartner, med til at gøre en stor forskel inden for handicapområdet, hvor projektet finder sted. 

Vælg det tema der passer til din virksomhed

 

 

Ring til os eller send en mail, så rådgiver vi om, hvordan et partnerskab kan skabe værdi for din virksomhed og for handicappede børn.

Som familiepartner modtager I bl.a.:

  • Nyheder, tekst og billeder fra samfundsudviklingsprojektet to gange om året.
  • Samfundspartner-logo til intern og ekstern brug.
  • Diplom.
  • Mailsignatur med HandicapBarn's samfundspartnerlogo.
  • Omtale, logo og link til virksomheden på HandicapBarn.dk.
  • Idékatalog til aktivering af medarbejdere.
  • Virksomhedens navn bliver nævnt i HandicapBarn's årsberetning.
  • HandicapBarn's årsberetning.
  • Invitation til HandicapBarn's netværksarrangementer.

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.