Bliv sponsor og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Kampagnepartner på handicapområdet

Som kampagnepartner får din virksomhed en unik mulighed for at markedsføre virksomheden eller et specifikt produkt i samarbejde med HandicapBarn og Ferie-Fritidsaktiviteter

Sammen tilrettelægger vi en Cause-Related-Marketing kampagne, der eksponerer din virksomhed eller et specifikt produkt for de danske forbrugere og samtidig hjælper handicappede børn. Et kampagnepartnerskab med HandicapBarn.dk og Ferie-Fritidsaktiviteter.dk vil skabe konkrete resultater. 

Salgsfremmende aktiviteter og brand building

Hos HandicapBarn kan vi skabe værdi både for din virksomhed og HandicapBarn. Det kan ske på flere forskellige måder f.eks. ved:

 • Cause-Related-Marketing: en andel af salget af bestemte produkter går til HandicapBarn.
 • Co-branding: branding af virksomheden eller dens produkter sammen med HandicapBarn.
 • Events: der aktiverer kunder og medarbejdere gennem samarbejdet med HandicapBarn.

Kampagnen skal som minimum generere en donation til HandicapBarn's arbejde på 75.000 kr. i løbet af kampagneperioden.

Ring til os eller send en mail, så rådgiver vi om, hvordan et partnerskab kan skabe værdi for din virksomhed og for udsatte og forældreløse børn.

Som Kampagnepartner får I bl.a.:

 • Mulighed for at udvælge et konkret udviklingsprojekt, der kan understøtte kampagnens fokus (f.eks. sundhed, uddannelse, familie eller handicappedes rettigheder).
 • Mulighed for at vinkle samarbejdet efter virksomhedens kerneområde.
 • Ret til at benytte HandicapBarns logo og støtte-logo eksternt i kampagneperioden.
 • Tekst og billeder, som kan anvendes i kampagneperioden.
 • Diplom.
 • Virksomhedens navn bliver nævnt i HandicapBarn's årsberetning.
 • Omtale, synlighed og link til kampagnen på enkelte elle alle af disse portaler www.HandicapBarn.dk, Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, HandicapPortal.dk og HandicapForhold.dk).
 • Virksomhedens navn bliver nævnt i HandicapBarn's årsberetning.
 • HandicapBarn's årsberetning.
 • Invitation til HandicapBarn's netværksarrangementer.

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.