Bliv sponsor og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Bliv VirksomhedsVen 1 - 3 Med HandicapBarn

HandicapBarn's Støttelogo- og din virksomhed støtter aktiviteter på HandicapBarn og tilhørende platforme med et fast årligt beløb, som du naturligvis kan kombinere med et produktsponsorat. Når du støtter HandicapBarn som VirksomhedsVen har du også mulighed for at benytte HandicapBarn's Støttelogo.

Du kan vælge mellem at blive:

VirksomhedsVen I: 5.000 kr.
Du modtager et indrammet diplom, nyheder pr. mail og web-knap til din hjemmeside.

VirksomhedsVen II: 10.000 kr.
Du modtager et indrammet diplom, nyheder pr. mail og web-knap til din hjemmeside. Du får også et e-støttemærke inkl. e-logo og en lang række valgfri motiver til dine mails som mærke eller som e-mailsignatur m. logo og tekst.

VirksomhedsVen III: 15.000 kr.
Du modtager et indrammet diplom, nyheder pr. mail og web-knap din hjemmeside. Du får også et e-støttemærket inkl. e-logo og en lang række valgfri motiver til dine mails som mærke eller som e-mailsignatur m. logo og tekst.

Du inviteres også med til de relevante aktiviteter HandicapBarn afholder, så du kan se hjælpearbejdet i funktion.

Produktsponsorat: 5.000 – 15.000 kr.
Hvis din virksomhed er VirksomhedsVen kan du supplere med en af vores profileringsmuligheder. Det giver omtale af dit produkt på sponsorlisten på HandicapBarn.dk eller den webplatform du finder mest interessant for din virksomhed. Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Søren Malchow på telefon 2225 6379 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
.

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.