Projekt Fritidsaktiviteter til specielle behov

Der er et meget stort behov for at beskrive de enkelte fritids- og ferietilbud, især til børn med specielle behov, om hvad der er af handicapforhold på disse tilbud. Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne vil igangsætte projekt Fritidsaktiviteter, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil. 

Faktisk eksisterer der ikke en samlet base, hvor forældrene med handicappede børn, kan slå op i og finde det fritidstilbud til deres barn, og de samtidig kan se hvilke handicapforhold, der er på den pågældende aktivitet. Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, som efter rådgivningsfunktion på HandicapBarn.

Ja jeg tænker også helt klart mere info/viden til de lokale idrætsforeninger. Ville være dejligt hvis ens barn havde, bare nogle af de mange muligheder, normale børn har.
Pernille Birk

"Da vores dreng blev større og vi skulle finde forskellige ferie- og fritidsaktiviteter til ham, så kunne vi ikke finde nogen beskrivelser nogen steder. Det samme var for andre i lignende situation fandt vi ud af." fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk Søren Malchow til HandicapBarn. "Da vi søsatte Ferie-Fritidsaktiviteter.dk udtalte Ann Barbera Birkmand, som testede portalen, at det var lige det som handicappede havde ledt efter gennem flere år." Projektet var på frivillig basis, men det tager så meget tid, at der er behov for at der er lønnet arbejdskraft på, som kan få hele projektet op at køre fuldt ud.

Derfor er det meget vigtigt, at forældre allerede hjemmefra kan planlægge både ferieaktiviteter, men også fritidsaktiviteter, hvor de ved hvilke handicapforhold der er på den enkelte aktivitetssted. Det kan være meget belastende at stå med et handicappet barn på et aktivitetssted hvor man ikke kender hvilke handicapforhold der er på stedet. Det er et 24/7 job på overbelastning hele tiden for mange familier.

Jeg tænker telefonisk psykolog linie...rådgivning, søskende/ familie terapi... En landsdækkende årlig stævnedag med masser af arrangementer på kryds af de forskellige diagnoser ... Og mere lokalt handicap idræt/arrangementer både med og uden familie.
Pia Lund-Nielsen

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.