Projekt netværksweekend

Der er et meget stort behov for en landsdækkende netværksweekend hos forældre med børn med specielle behov, så man kan mødes i real live for at snakke og børnene lege sammen. Et er at sidde bag en skærm og skrive sammen, noget andet og meget vigtig er også den virkelige sammenkomst. Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne vil igangsætte projekt netværksweekend, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil. 

En landsdækkende årlig stævneweekend med masser af arrangementer på kryds af de forskellige diagnoser kunne vi godt tænke os at etablere. Med en sådan aktivitet vil vi også kunne være med til at etablere netværk mellem vores brugere. En netværksweekend kunne lægges på et feriecenter, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage når der er behov for dette. Nogle familier har behov for at kunne trække sig tilbage, når der er for mange oplevelser der skal kaperes, og den med specielle behov lige kan have tid til at synke disse.

Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, som efter rådgivningsfunktion på HandicapBarn.

Vi har tit manglet et søskendekursus for børn som også selv har et handicap. Vi har kun kunne finde søskende kurser for børnene uden. Men i vores familie kunne begge have godt af et sted at læsse af og få forståelse selvom de også selv har diagnosen....
Mette Fisker Neise

"Da vi stod i starten, hvor vores søn var blevet konstateret med en sjælden genmutation, kunne vi godt havde brugt nogle handicapspecifikke kurser med relevante emner/problemstillinger og netværksweekender sammen med andre forældre i lignende situationer, da man på en sådan weekend kan lære meget mere end man umiddelbart tror" fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk Søren Malchow til HandicapBarn. "Siden er vi løbende komme i kontakt med mange andre, som også har været udsat for tilsvarende at man ikke ved hvordan man får sig et netværk, der dels kender ens specielle behov, og dels får rådgivning som man har behov for."

Derfor er det meget vigtigt, at HandicapBarn kan tilbyde en årlig netværksweekend til forældre med handicappede børn. 

Jeg tænker telefonisk psykolog linie...rådgivning, søskende/ familie terapi... En landsdækkende årlig stævnedag med masser af arrangementer på kryds af de forskellige diagnoser ... Og mere lokalt handicap idræt/arrangementer både med og uden familie.
Pia Lund-Nielsen

Det er ikke alene forældrene, som mangler sådanne netværksweekender, men der er også behov for at der etableres søskendeweekender. Flere søskende 

Vores mål er at kunne etablere en tilbagevende årlig netværksweekend for vores brugere på HandicapBarn.dk. Derfor er enhver hjælp til at vi kan igangsætte projekt Netværksweekend velkommen. Kontakt os hvorledes du kan komme til at hjælpe os med at få dette projekt i vandet.

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.