Bliv sponsor og vær med til at støtte aktiviteter og andet arbejde for handicappede

Projekt socialrådgiver /rådgivning

Der er et meget stort behov for uvillig rådgivning hos forældre med børn med specielle behov. Dette er årsagen til at HandicapBarn gerne vil igangsætte projekt socialrådgiver / rådgivning, hvor vi søger støtte fra fondsmidler og andet hertil. 

I sin oprindelige form var det tiltænkt, at socialrådgivere i kommunerne skulle være borgernes forlængere arm når de har brug for hjælp. Vi kan mærke på redaktionen på HandicapBarn, at der er stor behov for at HandicapBarn har en-to socialrådgivere, der kan gå ind og hjælpe med vores brugere. Her er et par udpluk af kommentarer fra nogle af vores brugere, som efter rådgivningsfunktion på HandicapBarn.

Jeg synes personligt at det ville være fedt, hvis netværksgrupper (lokale) var mere synlige, således at man som nyslået handiforælder kan komme i kontakt med ligesindede fra starten. Dernæst efterlyser jeg mange steder, at forældre har GRATIS adgang til en uafhængig socialrådgiver i deres kampe med kommunerne. Vi betaler selv en rådgiver, men du ved jo sikkert lige så godt som alle andre, at det er de færreste der har råd til det, eller kan tage sig råd til det.
Shirley Lausen

"Dengang vi stod ude foran sygehuset med vores dreng, der lige havde fået diagnosticeret en sjælden genmutation var vi fuldstændig på herrens mark, og manglende uvildig rådgivning om hvad vi skulle" fortæller grundlægger af HandicapBarn.dk til HandicapBarn. "Siden er vi løbende komme i kontakt med mange andre, som også har været udsat for tilsvarende at man ikke ved hvordan man får sig et netværk, der dels kender ens specielle behov, og dels får rådgivning som man har behov for."

Derfor er det meget vigtigt, at HandicapBarn kan tilbyde en uvildig socialrådgiver bistand / rådgivning til forældre med handicappede børn. Når man ikke har denne rådgivning og netværk, så er det ekstra belastende da man skal både klare at finde ud af noget selv samtidig med at man har de ekstra udfordringer et handicappede barn giver. Det er et 24/7 job på overbelastning hele tiden for mange familier.

Jeg tænker telefonisk psykolog linie...rådgivning, søskende/ familie terapi... En landsdækkende årlig stævnedag med masser af arrangementer på kryds af de forskellige diagnoser ... Og mere lokalt handicap idræt/arrangementer både med og uden familie.
Pia Lund-Nielsen

Vores mål er at kunne ansætte 1-2 socialrådgivere / rådgivere, som kan hjælpe vores brugere på HandicapBarn.dk. Derfor er enhver hjælp til at vi kan igangsætte projekt Socialrådgiver velkommen. Kontakt os hvorledes du kan komme til at hjælpe os med at få dette projekt i vandet.

Projekter

HandicapBarn er mere end blot artikler og debatforum. Vi ønsker at gøre noget mere ved vores artikler, så vi kan lave flere artikler med brugerfortællinger og andet hvad der foregår på handicapområdet. Det er både på HandicapBarn (Emner især omkring børn under 18 år) og HandicapPortal (emner om handicap uanset alder). 

Udover HandicapBarn og HandicapPortal, så har vi også Ferie-Fritidsaktiviteter.dk, som beskriver de enkelte aktivitetstilbud og HandicapForhold.dk, som har anmeldelser og artikler om forskellige aktiviteter og aktivitetstilbud.

Udover disse aktiviteter har vi nogle projekter, som vi gerne ser komme igang til gavn for vores mange brugere. Hvis du trykker på nedenstående projekter kan du læse mere om de enkelte. 

   

Find det partnerskab der passer dig

Vi har samlet vores forskellige sponsoratmuligheder, som HandicapBarn kan tilbyde sponsorer. Ønsker du at få sammensat en pakke, som er rettet mod din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere. Udover sponsoraterne kan vi tilbyde kombinationspakker af sponsorat og profileringspakker på HandicapBarn og tilknyttede platforme.